tisdag 19 juni 2012

Tremetarn

Hur lång tid tar det innan man vänjer sig vid nya glasögpn?
Efter en vecka känner jag mig fortfarande som tre meter lång. Som om marken befinner sig lååångt ned. Skitläskigt att gå över trottoarkanter (som verkar MYCKET höga), jag får svindel uppifrån min höjd!


5 kommentarer:

 1. Det är ett vanligt fenomen. Ögonen funkar troligtvis jättebra det är bara att du växt väldigt snabbt. Verkar Jesus en halvmeter kortare än vanligt? :)
  Förlåt mig :(
  Stackars dig. Hoppas du vänjer dig vid glasögonen snart eller eventuellt att de vänjer sig vid dig.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lustigt att du säger det... Har inte tänkt på det tidigare, men Jesús verkar vara av samma längd som vanligt...

   Radera
 2. Tror att du ska justera glasen i bågarna hos optikern. Kan bero på att brytningen inte hamnat helt rätt. Det kommer inte att gå över av sig själv, jag vet för jag har provat den metoden...

  SvaraRadera
 3. Jag skaffade optikerutprovade glasögon för något år sen, jättesnygga och sköna-i butiken,ja. Skulle sen cykla hem med dem på...jag har väl aldrig varit så "berusad" nån gång! Jösses vad stolpar och människor dök opp fort! Men optikern förvarnade om detta, så...Numera har jag dem bara vid tv-tittning o läsning, borde ha dem hela tiden, men är i såfall konstant full. :-o mvh Pia

  SvaraRadera
 4. Maria: Bra tips. Ska fundera på saken. Det är mycket bättre nu, men någon olikhet mellan vanliga glasögonen och solglasögonen.
  Pia: Åh, men utnyttja det! Berusad utan alkohol:)

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget