torsdag 7 juni 2012

Citronglass med mynta

Jag kommer aldrig att bli en riktig bloggare. En sån som fotar allting. Snabbköpet, stan, kompisarna, maten... sig själv poserande i en vacker port. Eller på stranden. Eller hemma. Jag är ingen posare.
Nä.
Hade jag varit en riktig bloggare hade jag tagit med kameran igår, automatiskt, utan att tänka, och jag hade fotograferat de mjuka glassarna på vår glasseria där vi satte oss vid ett bort strax efter halv tio igår kväll. Fortfarande jobbigt varmt, så det är klart att vi behövde en paus på vägen tillbaka, sitta ner en stund med varsin strut. Hasselnötsglassen, min favorit, var slut, så jag tog Jesús favorit istället; mintglass med choklad, vilket fick honom att välja en annan eftersom man tydligen inte kan äta samma sort (oskriven regel?). Citronglass med mynta blev det. Mmmm... Kan inte tänka mig en mer svalkande glass en het kväll...

6 kommentarer:

 1. Åhh!! Jag måste komma tillbaka och få smaka hasselnötsglassen!Den måtte vara populär eftersom den är slut jämt. Eller jämt.. Men jämt när jag är där i alla fall =)

  SvaraRadera
 2. De två senaste gångerna jag har varit sugen har den också varit slut...

  SvaraRadera
 3. Jag är inte heller någon riktig bloggare. Tycker det är svårt att hitta bilder till bloggen. Jag glömmer ju kameran jämt! Fast nu när jag var i Rom plåtade jag all mat ifall jag behövde till bloggen, varpå mina italienska släktingar tyckte att jag var galen. Fotografera maten?! Sono pazzi questi svedesi! (De är galna de där svenskarna, haha). Fast jag måste understryka att du visst är en riktig bloggare och du brukar ha en massa vackra bilder på din blogg (till skillnad mot undertecknad som väljer någon panikbild för det mesta). Och det är ju inte bilden den hänger på alltid utan innehållet och där slår du de flesta med hästlängder! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snällt sagt! Jesús, som brukar vara den som är med, skäms när jag fotograferar tallriken på matställen. Han borde vänja sig snart:) Det hade dina italienska släktingar säkert gjort om du stannat lite längre. Har du visat dem din blogg? De måste ju få se var bilderna hamnat!

   Radera
 4. Åh det låter ju hur gott som helst! Jag tycker inte det gör nåt att du inte fotar allt, du skriver så bra och det är därför jag läser bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra! Det var hur gott som helst och om du åker till Sevilla ska jag tala om var stället ligger.

   Radera

ny gadget

ny gadget