onsdag 27 juni 2012

Cyklister

När motorvägen byggdes lämnades småvägarna runt Las Pajanosas mer eller mindre tomma. På bilar. Nu är det istället cyklister som trafikerar dem. Det är fina vägar med många kurvor och backar, en del bjuder på verkliga utmaningar.
Cyklisterna brukar stanna till i Las Pajanosas för att köpa vatten och äta frukost. Framförallt på helgerna är det så fullt med cyklister att de ockuperar alla bord.
Då händer det också att någon parkerar sin cykel precis utanför vår ytterdörr, så det gäller att öppna försiktigt och se sig för innan man går ut.


2 kommentarer:

 1. Fantastiskt välorganiserat land det där :)
  Tänk positivt - om cyklisten som parkerat utanför din dörr varit en bilist istället så hade ni kanske inte lyckats lämna lägenheten alls.
  Ni hade varit tvungna att förlita er på Pipens nyfunna jaktkunskaper. Hm... Under hur många olika maträtter det finns som har kackerlackor som huvudingrediens :)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på att kackerlackan är släkt med räkan så är det väl bara att byta ut räkrätter mot kackerlacksrätter. Å andra sidan ta pipen inte mer än en om dan, så det hade blivit mager kost...

   Radera

ny gadget

ny gadget