torsdag 3 maj 2012

Betis vs Sevilla

I Sevilla finns två stora fotbollslag. Sevilla FC, som är välkänt, och Real Betis som är mindre känt, framför allt för att det är det sämre laget av de båda.
Båda spelar i division ett.
Igår var det match mellan dem. Gissa om det var mycket folk på barerna! Alla satt och kollade på matchen.
Nå, inte jag dock, trots att jag borde ha gjort det. Jag tillhör ju på sätt och vis Jesús familj, och alla i den håller på Betis, utom Jesús brorson som är det svarta fåret. Ingen vet varför han hejar på fel lag.
Betis vann med 2-1, och det tycker rektor i Jesús skola är himla kul, så innan ungarna kom till skolan i morse gick rektorn in i de äldstas klassrum och täckte tavlan med siffrorna 2-1 för att reta los sevillistas. När det regnade stack hann in huvudet i klassrummen och sa att det inte var regn utan los sevillistas som gråter efter förlusten. Och framåt eftermiddagen tittade han återigen in i klassrummen och meddelade att han måste till doktorn med en gång för bröstsmärtor. Så visade han vad han bar under kavajen: En jättelik Betis-medalj som tyngde bröstkorgen...

Bild: stock.xchng

2 kommentarer:

  1. Spanjorer och fotboll, herrejisses!! I min familj är det dock inte jätteviktigt med fotboll - även om vissa matcher gärna ses på - men rugbyn är helig!!

    SvaraRadera

ny gadget

ny gadget