tisdag 11 mars 2014

Kudde som stöd för magen

Jag fick tipset att sova med en kudde som stöd för magen.
Det där med att sova med en kudde har jag läst om, långt innan det blev aktuellt, men fattade nog inte vad kudden skulle vara bra för, och det är ingenting som jag har tänkt på nu.
Jag sover helst på sidan, men varje gång jag har vänt mig har det gjort ont och jag har vaknat många gånger. Ett par gånger av en vidrig kramp i magen, så ond att jag inte kunnat andas.
I natt provade jag alltså kudden och försökte kila in den under magen, och jag vet inte om det var så jag skulle göra, men jag har sovit gott nästan hela natten.
Så skönt.
Drömde om förlossningen. Den var helt smärtfri, barnet bara gled ut, så smidigt. Ta den, sa jag stressat till Jesús, för ungen höll på att glida ner på golvet. Det blev förresten två pojkar, tvillingar, vilket kändes konstigt eftersom vi bara sett ett barn på ultraljuden.

Äsch, jag vet, det är urtråkigt att höra om andras drömmar.

4 kommentarer:

 1. hahaha! Jag tyckte det var en spännande dröm. Helt smärtfritt och sen bara langa över barnet för det kom en till! :)
  Kudde hade jag också, fast jag hade den mellan knäna för att lyfta benet lite. Höfterna mina gjorde så ont...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är där man brukar ha kudden? Min vän beskrev inte så noga. Sa bara att jag kunde ha en kudde som stöd. Men det fungerade.
   Besvärligt med onda höfter!

   Radera
 2. Kuddar is the shit! Jag hade typ tre stycker på olika ställen (förutom under huvudet) under graviditeterna. Och härlig dröm ju! Jag hade en period när jag drömde att jag födde fram lite allt möjligt. Kattungar en gång och, det värsta, en gipsdockebebis. Som löstes upp när jag försökte tvätta den. Alltså paniken. Det var så hemskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken mardröm! Jesús syster drömde gång på gång att hon hade fött sin dotter, att dottern låg på sjukhuset och att hon, mamman, var tvungen att åka dit och hämta ungen. Men hon var så trött och orkade inte, kunde inte resa sig. Det var under hennes stora trötthetsperiod. Det verkar som att det är vanligt att ha långa drömmar som man minns efteråt under den här perioden. Det är kul när det är bra drömmar!

   Radera

ny gadget

ny gadget