tisdag 8 april 2014

Tack!

Tack för alla roliga, härliga kommentarer! Tips och råd och erfarenheter delar ni med er av. Och en del får mig att skratta högt! Cement och tavelkritor som cravings! Underbart!
De enda jag egentligen känner som nyligen har varit gravida och som har små barn är några som bor i Sverige, så erfarenhetsutbytet och pratmöjligheterna utanför bloggen är... inte så stora. Därför är det extra roligt att läsa allt ni delar med er av!

4 kommentarer:

 1. Känner mig fett träffad av tavelkritor och cement... :D Kul att man kan roa någon med det, hehe! Fick höra av min barnmorska att det kallades Pica-syndromet, när man får märkliga cravings. Jag trodde det var båg att man kunde få sådant sug efter tavelkritor, men det var helt enormt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, känn dig träffad! Spännande att man kan bli så sugen på något så konstigt (och att det finns namn på det)! Undrar varför?

   Radera
 2. Picasyndrom kan vara ett tecken på att man har brist på kalk t.ex. Det kan sjukvården hjälpa till med så därför behövs ett namn. Det är inte vilken craving som helst. Trevlig blogg du har förresten. Har läst den från början under tiden jag ammat min son.

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte väl att det borde tyda på en brist av något slag.
  Kul att du har hittat hit, och orkat läsa igenom alla gamla inlägg!

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget