söndag 27 april 2014

Att bo utomlands

Jaha, ämnet kommer att bli slitet om jag fortsätter så här, jag skrev visst om det i början av månaden... men åh, vad jag längtar hem! Längtar hem för att träffa mina vänner!

Det ska jag ju göra också, så det är inte mycket att gnälla över, men en julresa som ligger åtta månader bort i tiden är inget man går och räknar dagarna till precis.

Ja, så här är det också att bo utomlands.

10 kommentarer:

 1. Ja, hemlängtan är jobbig när man är så långt borta, man saknar vänner och familj otroligt!

  SvaraRadera
 2. Förstår längtan! Härligt ändå att ha en resa inplanerad. Då är bebisen runt ett halvår? Perfekt, I would say. Vi reste till Spanien när V var 7 månader. Förvisso hade han just börjat åla sig framåt, men det är verkligen en perfekt tid innan de börjar krypa ordentligt och springa runt. Kommer bli toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är en bekväm ålder? Har inte tänkt på det. Tur!

   Radera
 3. Hej!!
  Tack för din fina kommentar hos mig härom dagen! Och GRATTIS! Vad roligt att ni väntar tillökning snart ni också. :-)
  Och du det här med att bo utomlands är verkligen både och. Man älskar det men ibland är det tungt.
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är ju så, det är både och. Att vara långt borta från dem man vill träffa är jobbigt.

   Radera
 4. Jobbigt... men ändå fint. Att gamla vännerna finns där att längta till. Använd skype och whatsapp så mycket det går så att de känns nära!
  Jag har bott i Spanien i tio år och har aldrig egentligen längtat förrän nu när jag har min lille I. Jag vet egentligen inte varför för jag är så långt ifrån "familjig" man kan komma, även om jag älskar min familj i Sverige så är jag väldigt självständig och har vissa år sett min mamma en gång om året. Vi har visserligen mailat och så men det har kunnat gå veckor ibland. Nu när hon är mormor till min son hörs vi flera gånger i veckan, ibland varje dag på mail, whatsapp och skype. Och det är minst lika mycket på mitt initiativ som hennes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det. Jobbigt, eftersom det känns så ensamt utan dem, men fint att de finns där ändå, och att jag har så bra vänner. Även om vi ses så sällan. Whatsapp går inte, har inte internet på mobilen och skype... vet att det går, men hm...gillar inte att prata i telefon och sådant. Hu så negativ jag låter, men ogillar verkligen telefoner:-)
   Jag tror att situationen med familjen ofta ändras när man får barn. Fint att ni har en sådan kontakt!

   Radera
 5. Svar
  1. Usch, den där hemlängtan... Jag bor ju ändå rätt nära, om man jämför...

   Radera

ny gadget

ny gadget