fredag 4 april 2014

Pipen

Lill-katten, vad fin han är.
Sovrummet är numera förbjudet område, eftersom Jesús avskyr katthår, och jag har låtit honom få en fredad zon från håren.
Men så fort dörren råkar lämnas öppen springer Pipen in och lägger sig precis i mitten av sängen, vid huvudändan.
Jag har inte hjärta att köra bort honom...2 kommentarer:

 1. Hej Annika!
  Jag är så glad att jag hittat hit. Har läst ikapp en del men jag har många härliga timmar framför mig att läsa om ditt och Jesús liv. Tycker om att du bjuder på lite mer genuint spanskt än semesterbloggarna man kan följa. Gillar dom också men jag känner igen mig en hel del i det du skriver. Har själv bott ett par år i Granada efter att ha studerat i Salamanca, Cádiz och Granada. Numera bor jag i Sverige med min spanske sambo. Jag brukar aldrig kommentera bloggar men nu kunde jag inte hålla mig :-) . Kommer nog att hänga här en del även om jag inte lämnar avtryck. Tack för en fin blogg, ser fram emot många bilder :-)
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!
   Roligt att du hittade hit, och att du gillar bloggen! Jag undrar förstås en massa saker, som vad du studerade, var du trivdes bäst, varför det blev Sverige och hur det fungerar för din spanjor där. Men du behöver inte berätta:-)
   Kul att du ville kommentera nu, och om du får lust att skriva en kommentar igen är den alltid välkommen, det är roligt att se vad ni som läser skriver!

   Radera

ny gadget

ny gadget