tisdag 1 oktober 2013

Det SNYGGA busskortet!

Den där busskortsfighten ni vet, som jag skrev om?
Eller, själva fighten kom nog inte med i inlägget.
Att jag tyckte att det var onödigt gjort när Jesús bytte bort vårt Sevilla FC-busskort mot ett gammalt fult, vanligt bara för att han skämdes för att han hade kort med fel lag. Att jag bestämde att vi skulle köpa nytt busskort, ett Real Betis-kort. Och Jesús, som är förbannat sparsam (på ett vettigt sätt), tyckte att även om busskortet han bytte till sig var fult så fungerade det ju ändå, och vilken oerhört onödig utgift på 1,50 euro att köpa ett nytt! Det viktiga var ju ändå att ingen längre skulle tro att vi hejar på Sevilla!

En enda gång använde jag det tillbytta kortet, så kände jag mig nere. Och det var faktiskt mer för att det var så fult än för att det inte fanns pengar på det så att jag inte fick åka med bussen.

I alla fall, nu har jag köpt ett nytt busskort!
Titta!


5 kommentarer:

 1. Framtida släktfejder är avvärjda. Vad skönt :)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu kan vi leva i frid! Tack vare min rådighet!

   Radera
  2. Din insats var episk. Folk kommer flockas till stället där du köpte det nya busskortet. "Det var här det utspelade sig..." kommer guider att säga.
   Jesus släkt kommer att skriva sånger om detta under... säkert någon vecka framåt i tiden. Och om de inte skriver några så får du kräva att de gör det. Du är värd minst en lovsång :)

   Radera
  3. Borde kanske ta en bild på tobaksaffären och lägga ut på bloggen? Så att läsarna hittar dit?

   Jesús familj vet ännu inget, vi har inte berättat...

   Radera

ny gadget

ny gadget