tisdag 22 oktober 2013

22 grader kallt

Jag måste väl ha vant mig vid värmen.
För jag tycker verkligen, på riktigt, att det är kallt nu på kvällarna när det bara är 22 grader ute. Försöker vänja mig vid att ta med en långärmad tröja när jag går ut sent, men det är lätt att glömma. Var ju så länge sedan jag behövde långärmade tröjor...

6 kommentarer:

 1. *mutter* 4 grader och spöregn *mutter*
  Ska vi byta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaää... inte idag kanske... Det regnar faktiskt här också, men vi har 15 grader varmare än ni.

   Radera
 2. Du jag känner verkligen igen det där. Jag frös konstant i Sverige hela sommaren trots att det var kring 22 grader hela tiden. I Amazonas senaste gången bar jag jeans utan att svettas en smula, trots 35 gr luftfuktighet. Frågan är alltså om jag kommer frysa ihjäl på riktigt nästa gång jag är i Sverige på vintern?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan bli så. Du kan frysa ihjäl. Jag var i Sverige under jul förra året och höll på att dö av köld. Jag fryser visserligen konstant här också på vintern, men den svenska kylan var ju rent av farlig! Fick efter två dagar låna en enorm dunjacka som räddade mig.

   Radera
 3. På plussidan så vet du hur pass jobbig temperatur-kontrasterna är nu så du kommer förhoppningsvis vara beredd på det när du kommer i december.
  Med detta menar jag att du kan försöka att förbereda dig på det mer än mentalt. Typ packa vinterjackan (som du kan börja leta fram redan nu och inte 15 minuter innan du ska vara på flygplatsen) eller en extra tröja eller nåt ;)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips. Absolut. Jag minns ju hur det var när vi landade i Göteborg förra julen - nära döden-upplevelse.
   Bara det att jag HAR faktiskt ingen vinterjacka!
   Och södra Spanien är inte det bästa stället i världen att köpa varma vinterkläder på. Men det finns en stor sportaffär som borde ta hem något användbart... hoppas vi...

   Radera

ny gadget

ny gadget