torsdag 13 februari 2014

Städmani och förslag på inlägg

Inget spännande händer här, men jag är så otroligt effektiv.
Det började med solskenet i måndags.
Gång på gång går jag och beundrar duschen som jag har rengjort. Varken den eller duschmattan har varit så glänsande rena förut. Ens som nya.)
Plantorna som jag planterat om.
Frånvaron av disk.
Bäddad säng.
Pipens kudde utan katthår.
Det välfyllda kylskåpet och matlådorna.
Och så vidare.
Gud så trist, tänker ni, och det tänker jag också när jag läser om det, men åh, vilken tillfredsställelse.
J:s ryggonda och sömnbrist beror vist på stress, så jag fixar och grejar här hemma så han ska få det så lugnt som möjligt. Det är alltså inte bara solskenet för några dagar sedan som fått mig till det här.
Bäst för honom att han blir bra snabbt, för hushållsarbete är det tråkigaste jag vet, och den här energin kommer inte att hålla i sig länge till känner jag.Det jag egentligen tänkte skriva var: Här händer inget spännande (mer än att vi funderar på vad vi ska göra långhelgen i slutet av månaden, buss till Lissabon?), så har ni förslag på vad jag kan skriva om? Vad vill ni läsa? Föslag mottages tacksamt!

4 kommentarer:

 1. Haha! Gillar att du är så stolt över rent badrum! Det ska man vara!! :) Vad du kan skriva om: Spanska böcker om du läser såna, det skulle vara roligt. Läser du på spanska alls? Varför, varför inte?
  Hur skulle ert liv se annorlunda ut om ni bodde i Sverige?
  Pratar Jesus svenska något?

  SvaraRadera
 2. Jag ägnade många timmar åt att få badrummet så rent, så stolt är jag:-)
  Bra inläggsidéer, tack!

  SvaraRadera
 3. Det är ju härligt! Martin städade badrummet i tre timmar i helgen, ser nästan helt nytt ut nu... Hehe. Är också väldigt stolt. Apropå det skulle jag vilja ha ett inlägg med "hemma hos oss"- tema. Med bilder! Även från favoritställen i vardagen omkring er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart han är stolt! Det BLIR man, det är ju ett rejält arbete:) Hemma hos-inlägg och favvo-platser, kul! Bara jag kan lägga in bilder igen så kommer det! Utan bilder blir det ju lite trist...

   Radera

ny gadget

ny gadget