söndag 23 februari 2014

Hur intressant?

Ja, jag tycker ju att det här med att jag är gravid är oerhört intressant.
Det mest intressanta jag kan tänka mig just nu.
Men inser att kanske inte alla håller med.
Så jag bloggar på om vanliga grejer också.
Lovar att inte skriva graviditetsinlägg varje dag.
Men på tisdag hörrni! Då ska jag till barnmorskan, och jag tror han ska lyssna på bebishjärtat, och därefter kommer nog ett inlägg om min spanska barnmorska!

12 kommentarer:

 1. Åh jag tycker det är superintressant. Jag har själv en snart 2,5 årig halv spanjorska här hemma. Så om det är något speciellt du undrar över om att vara gravid och föda barn här i andalusien så kan jag bidra med min egna erfarenhet :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Känns skönt att flera av er som läser redan har varit med om det här, så att jag kan fråga! Grattis till den lilla!

   Radera
 2. Åh så roligt! Stort stort grattis!!!!

  SvaraRadera
 3. Åhhh, Annika! Vilka fantastiska nyheter! De bästa. Ett stort grattis till er alla tre. Tänk, här sitter jag och blir både rörd och glad och stolt. Attans att det är så långt mellan oss annars hade jag kramat om dig rejält. Men jag hoppas du känner den stora kram jag skickar genom cyberrymden?♥

  Och du... skriv du precis hur mycket och hur ofta du vill om er graviditet. Det är du och bara du som bestämmer vad du skriver här på din blogg. Och detta är ju självklart det stora i ert liv just nu. Så känn absolut inte att det blir för mycket graviditetssnack. Vi glädjer ju oss tillsammans med er.

  Ta hand om varandra!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för alla fina ord! Det värmer! Det kommer nog bli en del graviditet här, det är ju det viktigaste som upptar mitt liv just nu så det kan nog inte bli på något annat sätt. Men ska blanda upp det med annat också. Annars kanske jag tröttnar själv:-)

   Radera
 4. Jag är ju så klart väldigt himla intresserad av att höra om precis allt om er graviditet! :)Jättekul och intressant att höra om skillnader och likheter och allt sånt! Så skriv hur mycket du vill!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej! Det kommer nog en hel massa framöver :-D

   Radera
 5. Jag skrev ett grattis, men det försvann, så stort grattis!! Jättespännande! :) Det är kul att vara gravid i Spanien och man får en massa komplimanger :) Lite småjobbigt när det är varmt, bara. Jag gick en preparacion al parto kurs och den var riktigt bra, där fanns tid för alla frågor och funderingar som inte läkaren har tid med. I Spanien pysslar inte sjukvården med sånt, det är svärmor och svägerskor som ska hjälpa och förklara ;) Min svärmor hade inte så mycket att komma med, hon fick en svår sjukdom i samband med graviditeten, tyvärr. Önskar dig stort lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Kna tänka mig att det blir värre när det är varmt! Kommer att vara höggravid mitt i värsta sommarhettan här i Sevilla.
   Tråkigt med din svärmor.
   Jag har förstått det att det är kvinnor i närheten man ska fråga, inte sjukvården, så länge det inte gäller rent medicinska frågor. Jag känner mig trygg, men ändå skönt att höra att du har haft en positiv upplevelse.

   Radera
 6. Tycker som sagt det är superintressant att läsa om!

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget