måndag 10 februari 2014

Regnig helg

Det regnar och luktar apelsin ute. Apelsinerna från de 75 000 apelsinträden faller ner i blåsten och det ligger mängder av apelsiner på gatan.
Jag tycker att det är fint.
På nyheterna har det varnats för den här stormen, men jag antar att det stormar på andra håll i Spanien. I norr har det dött folk av jättevågor.
Här regnar och blåser det bara, men de gamla som följer nyheterna är uppskrämda.

Det finns inte mycket att säga om helgen.
I lördags kom det hem vänner på afrikansk middag. Det var skoj.
I går var vi hemma hos J:s föräldrar på lunch.
Resten av tiden; veckohandling, matlagning, städning. Regn.
Jesús är inget kul sällskap. Det är han aldrig när han är dålig, och nu har han ont i ryggen. Vissa nätter sover han inte alls, andra sover han för mycket.
I en hel vecka har han varit övertygad om att han är på väg att få influensa, pessimisten.

Bloggläsare, berätta något om er helg istället! Vad har ni gjort? Kollat melodifestivalen? Berätta!

2 kommentarer:

 1. solen stack fram en liten stund i helgen :-). alla skriver på FB och alla ser glada ut när de sticker ut näsan... vi behöver verkligen sol och ljus! januari har varit ovanligt grå.

  helgen förflöt rätt lugnt. hade vårt lilla kontaktbarn hos oss, lilla E 10 år. roligt. och några kompisar på lördagskvällen då vi alla kollade mellon.
  jag gillar ju melodifestivalen jättemycket, har alltid gjort, men i lördags var det bara sanna nielsen som var nåt att ha... tycker jag :-). och visst, vi blev lite glada av panetos. men inget att skicka till eurovision...
  men smörgåstårtan som vi gjorde blev god :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om bidragen inte är tipptopp är det ju skoj att titta! Särskilt om man har vänner på besök och äter hemgjord smörgåstårta!
   Fin lördag!

   Radera

ny gadget

ny gadget