Kokar grönsaksbuljong.
Tar fram Sju sorters kakor och testar receptet på kokostoppar som man länge varit sugen på.
(De blev verkligen goda!)
Samtidigt som en gammal film går på tv:n.
Tisdagsmys när man är ensam hemma!
Dina kokostoppar blir ju toppar! Mina blir bara platta. Flyter ut som attans, jag får göra dem i sånna där små muffinsformar. Misstänker att jag vispar ägg o socker FÖR länge, men hur ska man veta? Eller ska smeten stå o "dra till sig" längre än jag har tålamod med? Ja, jag vet inte! Men inte attans blir de toppiga...
Mina fick den form jag gav dem. Jag vispade för hand (saknar elvisp) och då kan man inte vispa för länge. Och så glömde jag att låta kokosen dra i smeten.
*LOL* En liten observation Annika. Se inte detta som någon kritik på något sätt. Dina skapelser brukar vara fantastiskt läckra. Eventuellt med undantaget då du hällde vaniljsås (istället för grädde) på kantarellerna - vilket är en personlig Annika-anekdot-favorit :) Problemet brukar uppstå efter att jag har krävt dig på receptet då mitt resultat inte blir lika bra som ditt. Skälet brukar vara att du har glömt någon ingrediens, tagit för mycket eller för lite av något av misstag eller (som vid detta tillfälle) du helt enkelt hoppat över något steg i bakningen. Vi önskar alla att vi skulle kunna "misslyckas" med baket lika bra som du :)) Kram, Chatrin
Alltså, de där paketen var mycket lika varandra. Man borde inte göra så lika paket för så skilda produkter. Vacaciones en Roma heter filmen på spanska, kan mycket väl vara något Hepburnigt.
Dina kokostoppar blir ju toppar! Mina blir bara platta. Flyter ut som attans, jag får göra dem i sånna där små muffinsformar. Misstänker att jag vispar ägg o socker FÖR länge, men hur ska man veta? Eller ska smeten stå o "dra till sig" längre än jag har tålamod med? Ja, jag vet inte! Men inte attans blir de toppiga...
SvaraRaderaMina fick den form jag gav dem. Jag vispade för hand (saknar elvisp) och då kan man inte vispa för länge. Och så glömde jag att låta kokosen dra i smeten.
SvaraRadera*LOL* En liten observation Annika.
SvaraRaderaSe inte detta som någon kritik på något sätt. Dina skapelser brukar vara fantastiskt läckra.
Eventuellt med undantaget då du hällde vaniljsås (istället för grädde) på kantarellerna - vilket är en personlig Annika-anekdot-favorit :)
Problemet brukar uppstå efter att jag har krävt dig på receptet då mitt resultat inte blir lika bra som ditt. Skälet brukar vara att du har glömt någon ingrediens, tagit för mycket eller för lite av något av misstag eller (som vid detta tillfälle) du helt enkelt hoppat över något steg i bakningen.
Vi önskar alla att vi skulle kunna "misslyckas" med baket lika bra som du :))
Kram,
Chatrin
Filmklassiker är skoj! Vad var det för något? Något Gregory Peck-igt. Texten säger något "in roma". Är det En prinsessa på vift med Audrey Hepburn?
SvaraRadera/C
Alltså, de där paketen var mycket lika varandra. Man borde inte göra så lika paket för så skilda produkter.
SvaraRaderaVacaciones en Roma heter filmen på spanska, kan mycket väl vara något Hepburnigt.
Inte för att jag kan spanska men det låter som att det kan vara den film jag tänker på. Roman holiday på engelska. Den är söt.
Radera/C