onsdag 11 januari 2012

Påven på tv-shop

Det går en sån rolig reklam på tv.
Det gäller en rosario electronico, ett elektroniskt radband i form av ett ägg med knappar. När man trycker på knapparna hör man den förre påven be.
I reklamen får man veta vilken bra grej det här är.
Tack vare den samlas familjen återigen för att be tillsammans vid middagsbordet.
Dottern får ett ägg och föräldrarna står med armarna om varandra och tittar leende på henne där hon sitter i sitt rum och ber.
Tittarna uppmanas att köpa ett ägg till gamla mormor som sitter ensam hela dagen medan de yngre jobbar och är iväg på aktiviteter. Då känner hon sig mindre ensam när hon hör påvens röst och kan be med honom. Och hon slipper gå till kyrkan varje dag.
Och minns ni den gamle vännen som tappade tron och lämnade kyrkan? Som på grund av det har misslyckats i livet och går på en öde strand i slitna kläder och skägg och grubblar. Ge honom ett ägg med påvens inspelade röst så hittar han tilllbaka till tron, se där på tv hur han sitter på knä i kyrkan med tårar rinnande nedför kinderna och med ägget lyft mot madonnan...

Tror ni mig inte?
Kolla på den här youtubelänken så får ni se kortversionen.
Man får förresten ett vanligt radband på köpet.

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt! Detta är ju helt klart julklappen 2012! Vad skönt att vi har hittat den så tidigt på året!! :oP

  SvaraRadera
 2. Javisst! Årets julklapp! 60 euro bara så har du en julklapp! Eller två, om du vill skänka det vanliga radbandet till någon annan...

  SvaraRadera
 3. Jag kommer att ha mardrömmar om detta :)
  /C

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget