måndag 2 juni 2014

Fula Rummet

Oj så trött!
Söndagen ägnades åt att städa Fula Rummet!
Fula Rummet har varit fult sedan vi flyttade in för drygt ett och ett halvt år sedan. Avslastningsrummet där vi dumpat papper och grejer som vi inte vet var vi ska göra av. Bara skrivbordet längs ena väggen har varit okej.
Med tanke på att det bara är tre rum i lägenheten kan man tycka att vi borde ha gjort det här för längesedan.
I alla fall, varenda pryl har burits ut, letats nytt ställe åt, vi har burit ut kassar med skräp, tömt, sopat, tvättat golvet, städat badrumsskåpet och tömt kassar och väskor med kläder inknökade mellan garderoben och väggen, sådant som inte har fått plats någon annanstans.

Allt slit för att förbereda bebins ankomst.
Det är inte mycket vi behöver köpa, bilbarnstolar, vagn, bad, spjälsäng och en hel del annat får vi och får låna. Men så länge Fula Rummet har varit just Fula Rummet har vi inte kunnat hämta hem något. Här ska sedan skötbord och bebins byrå med saker och kläder stå.

Vilket slit.
Vi belönade oss själva med köpemiddag, grillad kyckling i härligt kryddigt spad, chicharrones, bröd och hemfriterade potatischips från bästa asadoren här bredvid.
Men vad det kändes i kroppen. Jag tog myrsteg hela den korta vägen, och fick trots det stanna stup i ett för kraftiga sammandragningar i magen. och ligga på soffan och pusta när vi kom hem medan J dukade, trots att sträckan till kycklingsstället inte tar mer än tre, fyra minuter (i vanligt gångtempo).2 kommentarer:

  1. Vila mycket efter en sån ansträngning! Jag flyttade i vecka 38, det funkade ju sådär. Slutade med att jag mest satt på en stol och pekade på vad som skulle göras. Frustrerande, men rätt skönt när jag väl hade lärt mig att gilla läget...

    SvaraRadera

ny gadget

ny gadget