lördag 21 juni 2014

Midsommar?

Men vad sjutton, vad är det jag ser?
Allvarligt?


Är det inte midsommarafton nästa vecka???

6 kommentarer:

 1. Men kära du då? Det var midsommarafton igår!!!! Jag firade ensam med lax, men på söndag firar jag med Svenskar i Cardiff! Jag har en viktig utmaning på min blogg idag! Ha det bra, midsommar eller inte!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter fint! Lax som midsommarmat, kan inte bli mycket bättre.
   Vilken bra utmaning, och bra initiativ! Jag antar den inte, inte nu , men tycker att det är en riktigt bra idé och ska ha den i åtanke!

   Radera
 2. Eftersom midsommar är helgen närmast sommarsolståndet, o sommarsolståndet är idag, så borde det vara midsommar nu... ;)
  Midsommardagen infaller i Sverige alltid på en lördag 20 juni–26 juni enligt Wikipedia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, det är alltså en rörlig dag. inte konstigt att jag missade den då. Visst är jag ursäktad?

   Radera
 3. Hahahaha, fast det spelar ju ingen roll, du kan ju fira midsommar när du vill. Om du nu hade tänkt det, och missade det. Om man facebookar och instagrammar är det svårt att missa, det är nog en av de helger folk lägger upp mest bilder och kommentarer. Oavsett om den regnar alt. fryser bort, eller mot förmodan solen skiner! Själv har jag inte firat midsommar på många år. Tror jag firat en gång i Spanien, och det var för att jag hade besök. Det känns mer naturligt att fira San Juan. Firar ni det i Sevilla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte inne på facebook varje dag, kanske därför jag missade midsommaraftonen. Men jag läser ju tidningarna...?
   Här firas inte San Juan, (mer vid Huelvakusten) men det var ett svensfirande av midsommarafton i en park i fredags. Jag kunde inte gå. Jag fattade inte heller att firandet var förlagt till själva midsommaraftonen.

   Radera

ny gadget

ny gadget