tisdag 17 juni 2014

Överraskningar

Vad rar han är, Jesús. I går hämtade han hem datorn från lagningen, och köpte med en film till mig samtidigt. Vivir es fácil con los ojos cerrados som är så bra. Roligt!
I dag hade jag tänkt överraska honom med lunch i byn där han jobbar, planerat sedan veckor tillbaka, men den dummingen tog bilen till mötesplatsen varifrån han får skjuts. Det tar omkring 20 minuter att gå till den parkeringen i vanliga fall, men nu behöver jag nog en timme åtminstone. Med lite (mycket) tur kan jag få skjuts, annars får han överraskas i morgon istället!

Jag har aldrig varit jätteroad av deckare, men nu är jag helt fast. Kna inte tänka mig något roligare att läsa. Har flera Anne Holt-böcker som jag fått skickat till mig av moster.

4 kommentarer:

 1. Gomorron Annika!
  Ja så snäll han är Jesús!! Hoppas du kan överraska honom i dag nu då!
  Jag har aldrig gillat att läsa deckare heller men dom där är nog bra. Man tager vad man haver här också och då kan man ändra sig :)
  Ha en bra dag! Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en överraskning! Först blev han alldeles skrämd över att se mig där, trodde att något hade hänt, sedan åt vi god lunch och allt var bara bra!

   Radera
 2. Jag har alltid gillat deckare, bl a Camilla Läckberg. Tror jag läst alla hennes böker nu. Ha det bra!

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget