tisdag 16 oktober 2012

Trakigt pa flygplatsen

Jag har sa traaakigt!
Sex timmar tar bussen till Madrid, sa jag var framme redan klockan sju i morse.
Det var sa satans kallt! Fick borja med att grava fram troja, jacka och halsduk ur resvaskan. Hur ska det ga i Sverige? Har kroppen vant sig vid varmen? Jag som har skrattat at mina elever nar de oroligt undrat om den svenska kylan. Jag fasar for den...
Jag var for trott for att vilja promenera i stan, sa jag stannade pa stationen i tva timmar. At smorgasar som Jesús omsorgsfullt gjorde i ordning at mig igar kvall.
Sedan tog jag tunnelbanan till flygplatsen.
Bra att veta: Det tar nastan en timme mellan busstationen och flygplatsen.
Och har ar jag nu. Har har jag varit i tre och en halv timme och har ska jag vara i ytterligare en timme inna planet mot Skavsta avgar. Nar jag komemr fram ska jag aka in till Stockholm dar jag far overnatta hos en snall kompis (hon som citerades i kattladeinlagget) som jag inte har traffat sedan forra flygovernattningen, for ett ar sedan. Synd att inte traffa henne ordentligt istallet, men men.
Imorgon tar jag taget till Goteborg. Ska bli skoj!

4 kommentarer:

  1. Hoppas du haft en bra flygning och att du far en trevlig vecka hemma i Sverige!!

    SvaraRadera
  2. Snart i hemtrakterna. Vad skoj!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas att flygresan gick bra och att du njuter av härliga dagar här hemma i Sverige tillsammans med nära och kära. Dessutom har du tur, imorgon (lördag) ska det bli riktigt rejält varmt tydligen. Åtminstone här nere i Skåne.

    Njut nu och ha det gott!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har njutit så att det blev en av de bästa resor jag kan minnas!

      Radera

ny gadget

ny gadget