söndag 7 oktober 2012

Kackerlackan

Jag borde verkligen verkligen verkligen gå upp på taket och försöka få igång tvättmaskinen, men det sitter en kackerlacka ovanför dörren och jag är rädd att den ska hoppa ner i huvudet på mig.
Mvh
/Mesen

10 kommentarer:

 1. Du bör vara rädd för dem! De är galna och överlever allt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt utom en atombomb! (Men deras äckliga ägg överlever även det.)

   Radera
 2. Har ni tvättmaskinen pa taket? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst! Den står under tak på taket, i ett eget litet tvättmaskinshus.

   Radera
 3. Har du provat med att ta på dig glasögonen :)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var du riktigt lustig. De är faktiskt på!

   Radera
 4. Hu! Kackerlackor är inte mina favoriter precis. Kanske något långt att slå ner den med (typ sopkvast)? Och riktigt bra skor (eller tyngsta boken som finns) att krossa den med (om du är supersnabb vill säga)? Hrm, bara våldsamma och dödliga förslag från min sida men hellre det än en kackerlacka i håret. ;)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inte väntat mig så våldsamma förslag från dig! Och jag tänker inte följa dem! Int för att jag tycker synd om kackerlackorna, utan för att jag är rädd att om jag slår ner en, eller försöker trampa ihjäl den, så kommer den att anfall mig. Det har hänt Jesús, och jag vill inte vara med om det samma. Tänkte faktiskt gå in i tvättstugan med paraply, tills jag kom på att paraplyet är för brett för dörröppningen.

   Radera
 5. Jag försökte lära mig av dig. Skyllde på att det satt en otäck kackelacka vid handtaget. Därför kunde jag inte fixa tvätten. Solveig gick inte på det. "Kom med något bättre". Jag kan väl inte hjälpa...ska inte behöva lida för att jag inte bor i ett annat land som börjar på bokstaven S. /Smådjursljugaren Bosse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försök igen, du lät nog inte tillräckligt övertygande. Det finns ju kackerlackor i Malmö, eller hur?
   Prova annars att ta in en dykare (heter de så på riktigt, de där vattenskalbaggarna?) Pappa hade av misstag fått med en sådan i sitt akvarium, och när Jesús hälsade på trodde han att det var en simmande kackerlacka eftersom de är så lika. "Kan de simma också!" utbrast han äcklat. Han avskyr kackerlackor lika mycket osm jag.

   Radera

ny gadget

ny gadget