onsdag 10 oktober 2012

Dag 1: Presentera mig själv

Annika Elwing.
Från Lidköping, Vänerns pärla.
30 år.
Reporter och privatlärare i svenska.
Bosatt strax utanför Sevilla.
Kom hit på omvägar via Åland, Bolivia, Dalarna och Varnhem.

Åh, vilken tråkig presentation!

Älskar böcker, mjuka katter, höst, Öland, min Ulla Holmstrand-tavla, fina anteckningsböcker, Pigall, Elvis, min lavendelhandkräm från L´occitane, sällskapsspel, loppisar, svinborstkronor, vaniljbullar från Henrys, omtänksamhet, att åka tåg, trolleri, långfärdsskridskor och paddla kajak, turkos, doften av färskt trä, ljudet av en tennisboll som studsar mot marken, Men in trees, skägg, trumpet.

Jag avskyr sprutor och nålar, kackerlackor, egoism, matrester på odiskade tallrikar, avsked, att sortera svarta strumpor, ost, när musen till datorn inte rör sig som den bör, att frysa, kyrkklocksmelodin klockan 12 varje dag, att gå upp på morgonen, kapitalismen, Svampen Bob och andra dåliga tecknade barnprogram på tv, bilförare som försöker skrämmas genom att ligga precis bakom min bil, att komma försent, när personen innan gjort slut på toapappret men inte bytt rulle, fästingar, kompositören Francisco Guerreros musik.

Fortsättning följer...

2 kommentarer:

 1. Vänerns pärla är väl ändå Kristinehamn, eller?! Roligt med en lista, jag skulle gärna hoppa på om jag inte vore så tvärsäker på att jag inte skulle hinna med att fullfölja den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår. Vi får väl se om jag fullföljer min!
   Har hört folk som pratat om Mariestad som en konkurrent (!?) till Lidköping, men aldrig Kristinehamn :) Kommer du därifrån?

   Radera

ny gadget

ny gadget