torsdag 18 oktober 2012

Dag 7: Nagot jag angrar

Det har angrar jag: Att jag inte akte pa brollp i Bolivia.
Det var nar jag precis hade flyttat hit till Spanien forsta gangen, for att bo med J. Hade sparat pengar som en tok innan, bade for att ha har tills jag hittade jobb och for att kunna aka pa min bolivianska vans brollop.
Jag bestamde mig for att forbattra spanskan och ga en sprakkurs i Sevilla istallet.
Skitdalig skola.
Daligt val.
Mycket daligt.
Jag borde ha akt till Bolivia.

Javla dumhuvud.

4 kommentarer:

 1. Jag åkte på bröllopsresa till Bolivia (och Ecuador och Argentina). Mycket bra val. Gjorde inte mycket för min spanska även om jag nog utökade mitt ordförråd med 100%. Nu kan jag 10 ord på spanska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. MÅste ha varit fantastiskt. Jag vet att många israeler åker till Bolivia, men jag vet inte varför. Gör du?

   Radera
 2. Ibland gör vi skitval. Saker vi ångrar. Så är det.

  Annika, du fina bloggsyster, tack för all värme du sprider. Tack för alla ord av uppmuntran, oro och omtanke som du delat med dig av i mitt kommentarfält under helgen som gick. Du skrev att du önskade att du kunde göra något - det gjorde du. Med din omtanke värmde du mitt hjärta och själ när jag behövde det som mest. Tack snälla för det.♥

  Vi mår bra. Inga personskador, vårt hus klarade sig undan branden och all förstörelse är rent materiell. Ett hårt slag för vårt företag och vår ekonomi men livet går vidare. Vi är kämpar och tänker kämpa vidare. Fortsätta framåt och känna framtidstro. Det här är ju vårt liv.

  Stor kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inget annat att göra än att kämpa vidare. Ni tar er igenom det. Men det är tungt.

   Radera

ny gadget

ny gadget