torsdag 20 juni 2013

Tokig i böcker

Nu när jag har tid att läsa skönlitteratur läser jag som en galning. Kan inte sluta. Tack och lov för bokpaketen från min moster. Och för överviktsböckerna.

På en och en halv vecka har jag läst det här:Barnmorskan i East End av Jennifer Worth:
En riktig pärla! Så rolig, varm, gripande och rakt igenom fin. Och intressant. En oväntad, välkommen historielektion. Rekommenderas varmt.Nattens cirkus av Erin Morgenstern:
En bok som jag inte hade en aning om vart det bar. Saker bara var. Och hände. Märklig historia, intressanta personporträtt. Mystisk rakt igenom, men en skön mystik. Rekommenderas varmt.Pepparkakshuset av Carin Gerhardsen:
Otäck sak. Lite overklig, lite för detaljerade mord, men mycket underhållande.Mamma, pappa, barn av Carin Gerhardsen: Bladvändare. Läste ut mycket snabbt. Kunde inte sluta läsa. Helt fast. Underhållande. Inte lika läskig som den förra.


Nu ska jag börja på Vyssan lull av Carin Gerhardsen. Fortsätter med samma serie. Sedan har jag ännu fler härliga böcker att läsa. Det känns som om jag har sommarlov!

6 kommentarer:

 1. Älskar att läsa när jag är ledig och har tid. Tack för boktipsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa sättet att tillbringa ledig tid är med bra böcker!

   Radera
 2. Herregud vad du läst! Är riktigt avis! Fast jag är glad att jag kan läsa öht med bebis. Alla sa "passa på, sen blir inget läst" men hittills läser jag ändå en hel del.

  Anna Granström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har mycket att ta igen, har inte hunnit myckt under våren. Kul att du hinner att läsa, trots liten!

   Radera
 3. Jag älskar såna där perioder när man både har tid och lust att läsa! Och faktiskt gör det!!

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget