fredag 24 maj 2013

Aptitretare




Salmorejo med klippt serranoskinka.
En liten aptitretare före lunchen.
Älskar spansk vardagsmat.

6 kommentarer:

  1. Åh gu' va gott det ser ut! Måste testas!

    SvaraRadera
  2. Tack för inspirationen, nu har jag precis lagat mig en portion av 3 tomater och ska äta den medan jag funderar ut den Riktiga Middagen. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äh, med lite färskt bröd och en massa tillbehör blir det en bra middag:) Hoppas att det blev lyckat! Själv har jag aldrig kommit i närheten av Jesús salmorejo...

      Radera
  3. Jag har börjat förstå att maten är något av det jag kommer att sakna allra mest, hela matkulturen. Det är något av det bästa med Spanien.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det faktiskt. Jesús saknar alltid maten när han är i Sverige. Jag också.

      Radera

ny gadget

ny gadget