måndag 13 augusti 2012

Calle Águilas

En tanke med bloggen var att visa Sevilla, vackra Sevilla, men det har inte blivit mycket med det. Visst, vi har ju bildgrejerna med Maria Luísa-parken och Plaza de España förstås, men mer då?
Vet inte om det är för att jag har blivit hemmablind, sällan tar kameran med mig eller att jag inte är i stan lika ofta sedan vi flyttade till Las Pajanosas.
En blandning av alltihop tror jag.
Men häromdagen hade jag kameran med och tog några bilder på Calle Águilas, där jag gick från Alfalfatorget på väg till ett ställe dit jag aldrig hittade.
4 kommentarer:

 1. Någon vis människa har sagt: "it is not all about the destination - it is about the journey".
  Av någon anledning får det mig att tänka på människor utan lokalsinne - hur det nu kan relatera till dig låter jag vara osagt :)
  Fina bilder!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!:) Jag tror inte att du är ensam, många av oss bloggare visar bilder från när vi besöker andra platser men kanske inte lika ofta från vår närmiljö. Vi är kanske som du säger lite hemmablinda. Tror att ingen ska vara intresserad av det vi har utanför vår dörr. Det som vi själva ser varje dag. Men det som är vardag för en själv kan ju vara exotiskt för någon annan. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Chatrin: Vadå? Bristande lokalsinne? Vem sa du???
  Lotta: Visst är det så. Jag har sällan kameran med när jag åker till stan, däremot tar jag en ,assa bilder på andra platser. Och ändå är Sevilla så vackert...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sa inte vem jag menade :P
   Se - jag (till skillnad från vissa andra) har en självbevarelseinstinkt :)
   Kramar

   Radera

ny gadget

ny gadget