torsdag 10 juli 2014

Spännande läkarbesök

Jag till Jesús för ett par dagar sedan:
- Även om vi har läkarbesök nästan varenda dag den här veckan så tänker jag bara på det på torsdag, på högriskmottagningen. Jag har väntat i två veckor på det.
- Jag också.


I dag lär vi få datum för igångsättning...


Har förresten gått upp två kilo på två veckor. Gissar att de kilona delas upp mellan mina båda fötter som har antagit gigantiska mått. De ser ut som gummifötter från någon skämtbutik. Finns det någon gräns för hur stora de kan bli?

10 kommentarer:

 1. Åh, spännande! Kommer du berätta datumet här? Jag har all förståelse om du inte gör det, det är ju en ganska privat grej. Gör det som känns bäst för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer datum, det känns inte privat för mig även om det kanske borde göra det.

   Radera
 2. Oooo! Vad kul! Blir du igångsatt eftersom du är diabetiker? Fötterna kan nog bli hur stora som helst...jag lovar. Mina blev som två gummibåtar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det beror på diabetesen, diabetikers barn blir ofta himla stora så de bör komma ut lite i förtid.
   Tänk om man kunde plocka av sig fötterna och se hur de flyter:-)

   Radera
 3. Hej Annika!
  Jobbigt med svullna fötter :( Kommer i håg att jag gått upp 2.5 kg sista veckan och då fick jag vattendrivande tabletter som jag mådde pyton av. Sa att jag inte kunde vara uppe pga det. Det är bara att ligga då sa kärr...tanten :( På natten gick vattnet och ja...det är 43 år sen men vissa saker kommer man ihåg :-)
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så man kan få vattendrivande tabletter för svullna fötter? Det låter som om du hellre hade haft dina stora fötter än tabletterna, Kan inte ha varit kul!

   Radera
 4. Lycka till! Jag blev igångsatt båda gångerna och skulle verkligen rekommendera att sluta med sprutorna så pass långt innan så att du kan få epidural, iaf lämna möjligheten öppen. Eftersom värkarna från första stund kommer var tredje minut på en gång så hinner kroppen inte vänja sig särskilt bra vid smärtan och efter några timmar var jag iaf helt slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde att man belv igångsatt med dropp här, men det verkar som om det blir tabletter. och utan att veta någonting så hoppas jag att det inte går alltför snabbt. Fast det kanske är bättre? Jag får sluta med sprutorna redan nu, som tur är, så det ska inte vara något problem. Varför blev du igångsatt?

   Radera
  2. Med Ella gick jag två veckor över tiden och då blir man alltid igångsatt här. Med Eitan började jag få ganska högt blodtryck så min doktor sa att även fast det inte var akut så fanns det ingen direkt anledning att vänta och han tyckte att det var lika bra så att det inte utvecklade sig till graviditetsförgiftning. Har ingen aning om hur det fungerar med tabletter men det låter bra om det inte går från 0 till 100 på ett par minuter! :)

   Radera
  3. jag vet egentligen inte hur fort det går, det kan hända att jag tolkade läkaren som jag själv ville:-) Vad jag är säker på är i alla fall att han sa att det kan dröja länge innan värkarna kommer igång.
   Hoppas att det kändes okej med igångsättningarna.

   Radera

ny gadget

ny gadget