tisdag 22 juli 2014

Ingen bio på grund av trappan

Så irriterande.
Det går en svensk film på bio; Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.
Jag tror inte att jag hade sett den om jag varit i Sverige, men här är det ju sälllsynt med svenska filmer, så jag ville se den bara för att höra språket, ni vet.
Avenida 5 cines kan man det, Sevillabion med odubbade filmer.

Problemet är att det inte finns hiss på den bion.
Och jag kan inte ta mig upp för trappan med det onda gravidbenet.
Det retar mig.

10 kommentarer:

 1. Vilken skit!! Jävla ben! Förövrigt arg på mitt ben just nu: Kan gå, men har hälseneinflammation (var hos läkaren idag) och BAJS för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte haft hälseneinflammation, men det låter för jäkla ont! Hoppas att det går över snart!

   Radera
 2. Så trist! Håller tummarna för att det blir en succé så att den går länge än så att du får möjlighet att se den längre fram.

  Ta hand om dig du fina gravida kvinna.♥

  Kram

  SvaraRadera
 3. Nej vad synd! Finns det ingen annan bio i hela Sevilla som visar den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det gör de, men den bion är den enda som visar filmer på originalspråk, och grejen var just att höra svenskan....

   Radera
 4. Trist. En kompis till mig tyckte att jag skulle gå och se den, hon tyckte att det var jättebra. Jag har läst boken och tyckte att den var sådär så jag hade aldrig kommit på tanken att se den om jag hade varit i Sverige men när man bor utomlands så blir det ju lite kul att se och höra svenska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att vare sig boken eller filmen är min grej riktigt, men det är ju som du säger, när man bor utomlands...

   Radera
 5. Filmen tyckte jag var urdålig. Hade jag inte läst boken innan hade jag inte hängt med i handlingen öht. Filmen otroligt hoppig och rörig. Mitt sällskap, som inte läst boken fick inget sammahang utan fick fråga om alla ologiska luckor som uppstod. All reklam har gjort att Felix Herngren skarattar hela vägen till banken. Vi går på tricket en gång men inte två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att jag skulle gilla filmen (fast det är kanske synd att säga i förhand när jag inte ens har sett den) men när det kommer en svensk film hit och man har chansen att höra den på originalspråk blir det en annan grej.

   Radera

ny gadget

ny gadget