måndag 17 december 2012

Droppar mot hasch-ögon

Eftersom jag förhoppningsvis är påverkad av valium vid den här tiden imorgon har jag förinställt inlägget.

Vill bara nämna att jag har tvingats ta ögondroppar i ett par dagar innan. Vad de är bra för har jag ingen aning om, men Jesús, som har droppat in dem (kan omöjligt göra det själv, det är mot naturen att droppa in saker i ögonen) kände igen den lilla flaskan med en gång.
- Har du också fått sådana ögondroppar, frågade jag.
- Nej, men alla mina kompisar tog sådana här droppar när vi var små, för att deras föräldrar inte skulle märka att de hade rökt hasch. Man får så röda ögon av sånt.

6 kommentarer:

 1. Hoppas att det har gått bra för dig. Jag är också en sådan där som inte kan hälla något själv i ögat. Då blundar jag tvärt. Inte sjutton går det att lura sig själv. Däremot fick vår yngsta dotter uppsöka vårdcentralen i förra veckan efter ont i ögat. Doktorn tog ut en svart prick som han trodde var mascaria. Lizette fixade själv att lägga en rand av salva i ögat. Skulle jag aldrig gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde det!

   Klart att du int eskulla ha salvat ögat själv. Sköterskan som försökte göra det på mig höll på att få en smäll.
   Jag visste att det inte är oproblematiskt att sminka ögonen. Jag försökte en gång i början på sommaren, första gågnen i mitt liv, och jag gör inte om det i första taget. Man kan ju få ögonskador! Försök en gång att måla mascara och STRYKA DEN DÄR HEMSKA EYLINERPENNAN så förstår du vad jag pratar om!

   Radera
 2. Ja, när jag bodde i Karibien hade alla med sig en liten flaska med ögondroppar av just den anledningen... Hade helt glömt bort det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, där fick du en minnesbild av mig!

   Radera
 3. *LOL* Vem visste att ögondroppar hade så många användningsområden?
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min blogg innehåller viktig information.

   Radera

ny gadget

ny gadget