fredag 26 juni 2015

Morgon med Disa

Jag har aldrig gillat att vakna och gå upp på morgonen.
Man kan nog säga att det är den värsta stunden på dagen, när väckarklockan ringer.
Eller var.
Det där ändrades med Disa.
Jag jobbar inte på förmiddagarna så då sover vi så länge vi vill, Disa och jag. När hon vaknar sätter hon sig upp och tittar på mig, pratar lite och säger hej så att jag vaknar, eller tar tag i insulinpumpen och börjar leka med den (och då vaknar jag också, den sitter ju fast i magen).
Att vakna så, med sitt lilla varma barn med det finaste ansikte som finns intill sig... det kan inte finnas något bättre sätt.
5 kommentarer:

 1. Hon är så himla söt! Håller med om att det är det bästa sättet att bli väckt på (även om det oftast sker lite tidigare än jag skulle önska hos oss...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vi har en kvällsmänniska till unge, så här blir det sällan tidigare än önskat :-)

   Radera
 2. Vad söt hon är. Häftigt namn. Den där blå känner jag igen. Min hette Bianca. Numera har jag en likadan som är lila och heter Melissa. Den bästa förbättringen är annars Libra. Underbart att scanna sig själv. Vilken förbättring i livskvalitet sedan i mars. Hoppas du får chansen att pröva det. Inga sladdar. Byta knapp/sensor var 14:e dag på överarmen. Ha det så trevligt i Portugal. Kan du inte skicka hit lite värme från Sevilla. Jag fryser. Kram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade en lila tidigare!
   Jag trodde först att jag visste vad du pratar om eme jag gör nog inte det. Vad är det för framtidsmackapär?
   Jag har blivit informerad om att man kan sticka in en liten grej i armen för att slippa ta blodprov, den håller i två veckor, blodsockret mäts hela tiden, är det samma? Det verkar helt fantastiskt! Problemet här är att det kostar 300-400 euro i månaden... så det blir inget.
   Jag skickar all värme du önskar! Ska vi börja med 25 grader, så får vi se sen?

   Radera
 3. Javisst är det mysigt! Vi sover också ganska länge och det är underbart att slippa rusa upp i ottan. Älskar också morgnarna med I. De fyra morgnar jag måste iväg och jobba är inte riktigt lika kul men jag brukar försöka så att I inte ska märka av någon morgonstress. De dagar jag har möten och en tid att passa är värst, annars har jag ganska flexibla tider och tar igen på kvällen att jag ofta kommer sent till jobbet, det är verkligen en lyx. I sover helst 12 timmar och vill helst inte gå upp innan kl 9. Det hade ju varit ok, eftersom hans pappa tar honom till dagis, om det inte vore för att han fortfarande börjar dagen med att amma. I luuuugn och roooo. Har väldigt svårt att avbryta honom och går alltid upp senare än jag borde...

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget