torsdag 11 juni 2015

Bloggträff!

I måndags träffade jag Ulrika som bloggar från Segovia!
Hemmet var städat och skinande rent, diskberget borta, soporna tömda, en doftande rulltårta med grädde stod och väntade samt en kanna kall, härlig lemonad när de knackade på dörren.
Nej, så var det ju inte, men det skulle ha varit så.

Samtidigt som de tog hissen upp sopade jag undan smulorna under soffan med handen, av rulltårtan hade jag bara hunnit vispa äggen, och på spisen kokade potatis till Disas potatismos.
Ni vet hur det är, ni som har småbarn.
Eller inte.

Det var i alla fall himla roligt att ses. Även om bloggare bara publicerar valda delar ur livet får man en bild av vem som skriver, tycker ni inte? Jag hade tänkt, att denna Ulrika skulle jag gilla, och det stämde!
Hon och hennes sambo hade varit i Cádiz. Sambon D är idrottsman och sprang ett 50-kilometerslopp på stränderna mellan San Fernando och Cádiz, och när de åkte tillbaka till Segovia stannade de till i Sevilla så att vi kunde ses.
Hoppas att det blir fler gånger.

Ps: Det är svårt att beklaga sig över Sevillahettan när besökarna kommer den svalaste dagen på en och en halv månad. Det till och med regnade!9 kommentarer:

 1. Vi har också lite svalare väder plötsligt! Jag har beklagat mig över värmeutslag på facebook men får inga sypmatier för det från Sverige i all fall. Hur gick det förresten med Disas värmeutslag? Lika hett som i Sevilla har vi nog sällan här, då havet svalkar av lite men vi har haft riktigt varmt länge, och igår blev det plötsligt svensk sommar (lagomvarmt), samma dag som sommaren enligt uppgift kom till Sverige. Nu ska jag kolla Segovia!

  SvaraRadera
 2. Fin bild förresten! Där fick de ett fint porträtt på köpet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man säga! Jag glömde minneskortet till kameran, fick låna Ulrikas, och hon har mejlat bilderna hemifrån! Så hon har dem allihop:-)

   Disas värmeutslag syns bara i ansiktet nu, vi fick bra tips av doktorn. Här är det också som svensk sommar, luktar gott av grönska och idag värmde solen skönt i ryggen - istället för att att det kändes som att gå in i ett torkskåp varje gång man går ut.

   Radera
 3. Vad kul att ni fick till en träff!

  SvaraRadera
 4. Kul med bloggträff! Jag minns när vi träffades! Det var skoj!

  Obs: jag har fått ett bloggryck helt plötsligt... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas vi kan ses fler gånger!
   Kul att du har kommit igång att blogga igen!

   Radera
 5. Åh, vad roligt. Jag har ju följt er båda två länge och tänk att ni träffas irl!

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget