torsdag 14 november 2013

Ni har rätt

Klart att ni har rätt, ni som kommenterade förra inlägget och påpekade att jag borde byta frisör.
Tanken har faktiskt inte slagit mig.
För det blev nämligen bra, en gång. Det må vara ganska längesedan, men den gången kände jag att jag hittat rätt, att jag haft tur, att jag skulle fortsätta på det här stället. Billigt som sjutton är det också.

Jag ska söka vidare.
Någonstans där ute finns MIN frisör, det är jag övertygad om.
Raquel tycker att jag är dum som går till en kvinnlig frisör, enligt henne klipper kvinnliga frisörer som de vill, medan manliga klipper som kunden vill.
Jag tycker att det låter som en rätt grov generalisering, men har inget att sätta emot, eftersom jag nog aldrig varit hos en manlig frisör. Undrar varför.

Övrigt: Jesús är i svampskogen. Han ringde förut och var alldeles lycklig, skogen var proppfull av blodriskor, bara medan vi pratade plockade han några stycken, han befinner sig i blodriskhimlen.
Jag har använt hela min övertalningsförmåga för att han ska plocka alla han hittar så att vi kan frysa in. Jesús vill nämligen inte plocka mer svamp än man kan äta upp samma kväll.

I morgon kommer jag nog att få en liten dos julkänsla. Har nämligen planerat ett besök på den speciella marknaden...

4 kommentarer:

 1. Apropå frisör. Jag byter varje gång jag klipper mig. Helt seriöst. Jag har liksom inte hittat rätt...Nu ska jag iaf inte ha nån frisyr, utan bara klippa toppar och då är det ju inte lika allvarligt. Såvida frisören inte alltid tar för mycket...
  TEsta att gå till nån annan få se :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska gora som du, ga till en ny varje gang tills jag hittar ratt. Jag gjorde det tidigare, men stannade hos den har for att jag fick for mig att det var ratt. Det var det inte. Nej, du far nog inte sa mycket problem om du bara klipper topparna!

   Radera
 2. Intressant frisör-teori som Raquel har. Jag tycker du bör testa teorin och redovisa bevisen här på bloggen :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite skeptisk, men det kan hända att jag testar nästa gång. Vilket blir ganska långt fram i tiden, när mitt stackars hår har växt ut igen.

   Radera

ny gadget

ny gadget