lördag 28 december 2013

Se vad som kom med posten!

Måste bara visa er det här.
Jag fick ju ett alldeles fantastiskt paket med posten av Anitha, som läser bloggen och skriver omtänksamma kommentarer. Hon var också en av två vinnare i tävlingen.
I alla fall, det här hade jag aldrig väntat mig!
Nu råkar det vara så att jag hade nallat lite av innehållet av paketet (en chokladbit fattas till exempel och lakritsen är slut), men det mesta sparades faktiskt till jul!
Tack snälla Anitha!

4 kommentarer:

 1. så roligt att du blev så glad... :-)
  har du läst boken? kanske hade du gjort det innan, isf får du ge bort den till nån annan...
  önskar er ett gott nytt! jag har firat många jular o nyårsaftnar i spanien (almunecar) och har många fina minnen. t ex vindruvorna klockan 12... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag hade inte läst boken men haft lust att läsa den ett tag! Nu har jag läst den och kan säga att den var mycket bättre än jag hade förväntat mig!
   Hoppas att du tagit med vindruvetraditionen hem till Sverige ;-)

   Radera
  2. jag tycker också boken är bra. det har kommit en ny av samma författare (som oxå skriver en bra blogg) - "min mormor hälsar och säger förlåt" tror jag den heter...
   vissa år har vi faktiskt gjort det där med vindruvorna :-), även i sverige, men nu är det rätt längesen. det är en rolig grej som jag kanske borde ta upp igen.

   Radera
  3. Jag har läst boken om sonen (första boken han skrev?), som jag tyckte om. Och bloggen är bra! Ibland får han verkligen till det!

   Radera

ny gadget

ny gadget