söndag 8 maj 2016

Kompisbesök

Jesús var på skivinspelning och därefter konsert, och jag och Disa stannande hemma och fick besök av våra svenska kompisar Johanna och Samuel.
Disa blev så himla glad. Samuel är ungefär fyra månader yngre än Disa, och de leker mer och mer tillsammans.
Disas mamma blev också glad. Dels fick jag en anledning att baka (jag gör aldrig det numera, det är för svårt med Disa vaken, och dessutom vill varken hon eller Jesús äta), dels träffar vi så sällan andra föräldrar med barn i samma ålder. Det är egentligen bara två som vi träffar regelbundet, och det blir inte ens varje vecka.
Jätteroligt att se Disa tillsammans med andra barn.
Efteråt... syntes det att barnen hade haft roligt. Det krävdes fyra skivor sockerkaka innan jag orkade ta tag i efterstädningen.
Eller så var städningen en ursäkt till att äta mer sockerkaka.4 kommentarer:

 1. Sådär ja. Det ska väl synas att man har haft det roligt!!!

  Själv bakade jag bullar i fredags, det är bara tre kvar av de 32 som skjutsades in i ugnen. En var kvar! har jag poängterat för herrarna annars har jag inte en chans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var många bullar på kort tid! Förstår det, vad är godare än nybakade bullar? Stoppa ner en tredjedel i en påse och göm någonstans i huset nästa gång, för att äta vid tillfälle, det är mitt tips!

   Radera
 2. Klart att det ska synas att man har haft roligt och sockerkaka tycker jag låter som en strålande uppladdning inför städning. Den kanske jag snor inför nästa städning här hemma. ;)

  Sköt om dig kära Annika!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får gärna ta sockerkakstipset! Min kaka var en citronsockerkaka (vet inte om sådana är bättre inför städning, jag hade mer lust att sätta mig med en bok), och så god att jag faktiskt åt halva sockerkakan själv :-D

   Radera

ny gadget

ny gadget