lördag 27 april 2013

Tråååkigt!

Det händer inte så mycket nu. När det inte är jobb är det plugg i den här bostaden.
Just idag är en tråkigare pluggdag än vanligt. Jag försöker lära mig skillnaden på akut accent och grav accent och gör hörövningar, och Jesus har börjat plugga inför sin stora obligatoriska tenta i sommar, den som alla lärare utan fast anställning måste göra vartannat år. Tentan är som en tävling om en fast tjänst. Fast i det här fallet är det bara ett 30-tal tjänster som lottas ut bland tusentals lärare.

Tråkigt, tråkigt, så tråkigt att vi bara har ätit nudlar till lunch för att ytterligare spä på tråkigheten.
Och jag bakade ut resten av macakakorna från igår och har satt i mig ungefär 20 stycken själv.
Inte bra.

Men ikväll ska vi på konsert, på Johnny Winter. Det blir skoj!

4 kommentarer:

 1. Haha! Ju tråkigare du har nu desto roligare får du sen. Eller? Hoppas iaf. För övr. håller jag med dig. Är oxå inne i en tråkperiod. Det är tråkigt att laga mat, tråkigt att äta den, tråkigt att gå upp på morgonen osv. Det minst tråkiga är att gå o lägga sig. Kan ju hända att man drömmer nåt roligt :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Drömma kul kan man göra! I mitt fall blev det istället en hemskt mardröm. Jag som aldrig drömmer mardrömmar! Den var fruktansvärd!

   Radera
 2. Hur var Johnny Winter? Han kom till Vara konserthus också för ett tag sedan. Vi funderade på att gå.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gammal. Han satt hela konserten igenom, och eftersom Sala Q var proppfull med folk och vi stod längst bak så såg jag honom aldrig. Men konserten var riktigt bra.

   Radera

ny gadget

ny gadget