Inget skoj fanns i skåpen. Inte mycket annat heller. Så vi åkte till grannbyn Guillena. Där har de öppnat en ny stor livsmedelbutik med både charkuteri och fiskdisk, vilket är utmärkt eftersom vi har måst åka in till Sevilla förut för att köpa fisk och skaldjur.
Det ena med det andra hamnade i korgen, en stor chorizo, en burk sobrazada, nötter till nästa parti Carcassonne, hallonmarmelad till sconesen med vännerna nästa dag...
Och när vi såg vilken fin makrill de hade var middagen given.
Jesús satte ut den elektriska grillplattan ute i pation, stekte fisken med lite salt och olivolja. Jag blandade tomater med blad från basilikan som vi sådde i våras, droppade på olivolja, vinäger och strödde över lite salt. Till detta överbliven baguette från lunchen, kallt vatten för min del och vino tinto för Jesús. Gott gott gott!
Mums! Jag vill också ha en patio där min man kan steka fisk utomhus!
SvaraRadera"nötter till nästa parti Carcassonne" Vad är det? Ett spel? Och vad fint ni har det!! Ser supermysigt ut! Du är så duktig, så fantastiskt roligt det är att läsa och titta på bilder!!
Åhh makrill!
SvaraRaderaÅhh Carcasonne!
Svår avundsjuka! :)