fredag 24 oktober 2014

Den elektriska tvätten

- Nej! Problemet är inte tofflorna! Visst kan jag ta på mig tofflor! Men det är en principsak! Det är INTE OKEJ att tvingas ta på sig tofflor med gummisula varje gång man plockar ur tvättmaskinen, bara för att slippa få stötar från tvätten!!!

11 kommentarer:

 1. Öhm, nej, helt sant. Så ska det inte vara. Men jag antar det inte är nån idé att felanmäla det till hyresvärden? Jordfel skulle jag säga, men jag är inte elektriker. Försök få tag i en sådan!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, så länge tofflorna funkar så lägger vi nog elektrikerpengarna på tapas istället:-)

   Radera
 2. Exakt det här har jag varit med om i Spanien också. Jag var den enda som gick barfota inne (det var sommar) och jag tog ut tvätten och fick stötar. De andra hade skor och tog ut tvätten och fick inte några stötar. Det måste väl vara fel på tvättmaskinen, eller? Läskigt hur som helst. Och ja, det har nog något att göra med att man jordar strömmen via sin egen kropp... Uhh..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jesús har alltid på sig tofflor när han grejar med elektriska apparater, det må vara dammsugare eller brödrost elelr vad som helst. Han har haft dåliga erfarenheter av sådant förut. Och jag har till slut, efter lång tids envishet, börjat jag också. Skönt att inte duschvattnet är elektriskt, det har jag varit med om, fast inte i Spanien.

   Radera
 3. Min man hälsar att ni måste koppla in den i "toma de tierra".

  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har just sagt det till Jesús. Varken han eller jag vet vad det betyder, men han känner någon som borde kunna sådant där:-) Det kan säkert vara lösningen! Tacka din man från oss!

   Radera
  2. Otroligt.
   Vilken tur du har.
   (Min är pensionerad målare och hjälpte till med ommålningen här, och tavlorna på väggarna.)
   Superpedagogiskt, jag fattar precis. Vi ska nog få ordning på det här.

   Radera
 4. Det låter ju verkligen inte okej! Hoppas du får ordning på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så farligt, det är inte första tvättmaskinen som har burit sig åt på det sättet. Men lite obehagligt är det ju. Om man glömmer det där med tofflorna...

   Radera
 5. Känner igen det där. Hade samma problem i min förra lgh. Jag drog ur kontakten varje gång jag tömde tvättmaskinen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag vet inte var kontakten sitter, förmodligen bakom apparaten, annars hade jag gjort det jag också!

   Radera

ny gadget

ny gadget