onsdag 27 september 2017

Den där vardagen...

Sorry för dålig uppdatering, men Disa är sjuk sedan i söndags.
Haft hög feber och så ont i halsen att hon bett om att få medicin. Hör ni? I princip första gången som vi inte behövt hålla fast henne!
Kokar buljong till den lilla stackaren, läser om cirkuselefanten Ella på rymmen 100 gånger, råkar limma fast en klädnypa på en lampskärm, lyssnar på sorgliga radiodokumentärer och utarbetar en plan för ifall Disa blir deprimerad och går i självmordstankar i framtiden (då åker jag med henne till Bolivia). Längtar efter att gå ut och gå.
När tillfälle ges (när Disa somnar) sitter jag med ett mastodontinlägg om Sevilla som jag varje dag försöker få klart och publicera på bloggen. Hoppas på i dag. Också.

2 kommentarer:

  1. Trist! Kan tipsa om att man får två veckor gratis på Storytel om man startar ett konto där. Då kan man lyssna på ljudböcker både för vuxna och barn! (Fast det kanske inte hinns med nu) Hoppas hon kryar på sig snart!

    SvaraRadera
  2. Åh, här har vi också treåring med feber - sen i lördags... Inte så farligt nu längre dock, men febern verkar aldrig vilja ge sig helt! Hoppas Disa kryar på sig snart!

    SvaraRadera

ny gadget

ny gadget