torsdag 19 november 2015

Hjälp bloggen!

Hörrni, jag har varit stressad och inte hunnit med bloggen så länge, så nu när jag har tid över vet jag inte vad jag ska skriva. Alls.
Jag kommer liksom inte ihåg vad bloggen brukade handla om. Allt jag kommer att tänka på eller saker som händer och som vi gör känns så tråkigt att berätta i bloggen. Och jag har ett gäng halvskrivna inlägg som aldrig blir klara.
Kan ni hjälpa mig att komma igång igen? Vad skulle ni vilja se i bloggen? Vad gillade ni på... öhm... den tiden när jag skrev? (Ja, det känns jättelängesedan...)

13 kommentarer:

 1. Jag älskar dina språkliga inlägg, händelser som visar på aha-upplevelser eller ta sig för pannan-känslan. Det där Spanien och Sverige möts, korsas, krockar och viker sig för varandra.

  Främst.

  Och så älskar jag alla dina underbara foton!

  Men ta det lugnt! Bloggen är inte livet, inte heller vi som följer den. Livet har du ju där hemma, den som just nu rusar runt och klättrar på allt. Det är det livet du först och främst måste ta hand om.

  Men det vet du ju redan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådana inlägg gillar jag också att läsa! Krockar, jämförelser, språk! Får se om jag får inspiration till något.
   Nej, bloggen är inte livet. Men rolig att ha när det funkar! Och alla som läser och kommenterar!

   Radera
 2. Skriv mer om roliga iakttagelser i Spanien! :)

  SvaraRadera
 3. Bloggen går i perioder, så är det! Men om du vill skriva nåt för att få det att lossna så läser jag alltid med glädje dina inlägg om kulturkrockar, föräldraskap och vardag. Och dina Spanien-foton är alltid lika roliga att få se! Är också lite nyfiken på ditt jobb, vad gör du alltså? Du nämner ibland ditt jobb, men jag har inte riktigt fått på klart vad du jobbar med. :) Har ni nån dagvård åt Disa, eller pusslar ni? Hur tänker man om dagvård i Spanien?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken inspirationskommentar!
   Får se när det blir inlägg, men så länge kan jag säga att jag undervisar i svenska. Främst på eftermiddagar, så då är Disa med sin pappa!

   Radera
 4. Din blogg är ju en av mina favoritbloggar! Älskar dina inlägg om kulturkrockar och om hur saker och ting funkar i Spanien, eller när du återger era dialoger ;) Och mat förstås! :)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar dina bilder, dina vardagstexter, funderingar kring svenskt och spanskt, kulturkrockar, utflykter och resor, livet som mamma, dina promenader genom Sevilla... fast de är ju förstås ännu bättre live! :) Tack för senast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där låter som en bra sammanfattning av bloggen som den var tidigare! En bra påminnelse!
   Tack själv! Lycka till med moussen!

   Radera
 6. Fina Annika. Jag har följt din blogg i många år nu och vet du vad, jag tycker om din blogg precis som den är. Den är en del av dig och genom den får vi små, små glimtar av ditt och din familjs liv. Tankar och reflektioner. Och för min del finns det inget jag tycker mer eller mindre om att läsa. Det är helheten och människan bakom som är det viktiga för mig. Och livet förändras och så gör blogglust och tid för bloggande. Så lova mig att du varken känner dåligt samvete för att du inte hinner eller har lust att skriva eller känner att ditt skrivande inte duger eller är intressant nog. Det är din blogg och du bestämmer vad du vill skriva om och vilka bilder du vill visa. Skriv av hjärtans lust när du har tid och lust vännen. Vi finns här. Det vet du. Och din blogg är underbar. En röst som är viktig här i bloggvärlden.♥

  Ta hand om dig och familjen och ha en fin helg.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Tack allihop! Vi ska se om det inte börjar lossna nu!

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget