torsdag 28 november 2019

December-lista

Hej gänget!

Det händer alldeles för mycket i livet för att jag ska hinna skriva om det. Det senaste: någon har försökt dränka Vargen (verkar det som), Runa sover bara om jag ligger tätt intill med bröstet i hennes mun, så det finns INGEn tid för något annat än att låta henne sova, äta, försöka träffa Disa och jobba. Jesús snubblade över en tröskel, fläkte upp en nagel och fick köras till sjukhuset. Alla mina saker i Sverige flyttas på fredag, jag ska göra plats för dem hemma hos Goretti. Vi har sålt bakverk på den alternativa marknaden, jag har varit i Dsas skola och är så lycklig över att hon får gå där och blir så otroligt fint omhändertagen av de större barnen, är ledsen för världens vredesutbrott på Disa, har hunnit läsa fyra sidor i en bok (en skitläskig), ska börja rida tillsammans med Disa nästa vecka... Och så jobbet, jag använder varje kvart dag- och kvällstid för att hinna jobba. Och snart rä det kontraktet slut och jag blir utan inkomst, och det oroar mig en del.

Ja, en snabb uppdatering, för bloggen hinns ju inte med som ni märker. Men jag blev så peppad, för Den där om Jenny ska blogga en decemberlista, och jag tänkte göra detsamma. Försöka i alla fall! Förmodligen blir det mesta utan bilder, för det går fortast, och då blir inläggen av (troligtvis). Så här kommer listan. Jenny har valt en del ämnen som jag inte har lust att skriva om, till exempel minns jag ingenting av vad som hände 2012 eller de andra årtalen, så jag lämnar en lucka på de platserna.

Om ni har några förslag på nya rubriker - kom med dem!

1. Tv-året 2019
2. Jämställdheten
3. Om jag plötsligt fick 80 000 euro
4. En gång 2019 som kändes
5.
6.
7. Den här färgpersonen är jag (DISC-testet)
8.
9. Blev livet som jag trodde?
10. Min inredning
11.
12. Julklapparna 2019
13.
14.
15.
16. Helgen som gick
17. Efter studenten...
18. Måndagen som gick
19.
20.
21. Min klimatpåverkan
22.
23. Nyårslöftena
24. Det var det där med fler barn...
25.
26.
27. Bok-året 2019
28.
29. Nyårslöftena jag absolut ska hålla 2020
30. Mitt allra första blogginlägg
31. 2020 ska se ut så här...


Som sagt, ge gärna förslag på rubriker till de tomma platserna!

8 kommentarer:

 1. Tips, om du hinner:
  Mammatankar - ett barn och två barn
  Mamma i Spanien
  Vad jag saknar med Sverige
  Bästa vardagsmaten
  Vad jag skulle göra om jag fick 25 000 euro
  Superkrafter jag har

  Bara förslag! :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Oj, vad mycket som händer! Hoppas att Jesus är återställd och att jobbsituationen löser sig på bästa sätt. Gissar att jobba via Sverige varit en helt annan upplevelse än den spanska jobbsituationen? Vet hur svårt det kan vara. Håller tummarna!

  Och stackars Vargen som blivit utsatt för dränkningsförsök </3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det lir svårt att hitta ett liknande jobb...

   Stackars Vargen. Men han är lite korkad så jag tror inte att han har dragit någon lärdom av vad som hände... Tur att han håller ihop med sin kompis Leo, den katten är klokare och mer försiktig.

   Radera
 3. Tips att skriva om: Bästa resmålet, Så vill jag bo, Djur som jag har haft, Bästa filmen, Mina favoritkläder - några förslag från mig. Roligt och intressant att läsa om allt du skriver :)! /Annika F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag för tipsen, och roligt att du gillar inläggen! Tack för alla kommentarer också, de är alltid roliga att läsa!

   Radera
 4. Vad roligt med en decemberlista, ser fram emot att läsa! Känner mig ganska tom på förslag, men du har läsare här i alla fall! :D (Eller jo förresten, eftersom jag är lärare är det alltid kul att läsa om skolan i andra länder, både ur föräldraperspektiv och lärarperspektiv då ni har båda i familjen... Så det är kanske mitt förslag!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du nämner skolan! Jag har precis just nu skrivit ett inlägg på det ämnet! Utanför listan, men det kvittar ju :-) Det var ett inlägg som behövde skrivas!

   Radera

ny gadget

ny gadget