fredag 13 oktober 2017

Det lustiga rånet i Sevilla
Hur går ett rån till?
Just nu sprids övervakningsvideon från ett misslyckat rån i Sevilla, som många får att skratta.
Det var i tisdags som en man i 45-årsåldern tog sig in i en parfymbutik i stan. Han ställer sig vid disken och drar upp en pistol som han hotar kassörskan med. Paketet med toalettpapper, som hon just skulle slå in åt en kund, tar hon upp som skydd för ansiktet, men tar ner paketet igen när rånaren begär pengar från kassan. Då händer två saker. En kvinna ser vad som händer genom den öppna dörren, springer in och slår rånaren med en shoppingpåse i huvudet. Den äldre mannen som skulle handla börjar tillsammans med kvinnan att slåss med rånaren, och en äldre dam smiter ut med sin shoppingvagn. Kvinnan och mannen försöker ta pistolen från rånaren, de knuffas och bits, och rätt som det är börjar expediten, som legat gömd bakom disken, att slänga schampoflaskor på slagskämparna, varav de flesta träffar den äldre mannen.

Den kämpande kvinnan fick två mindre skottskador men lyckades ta pistolen, och polisen kom sedan till platsen och tog med sig rånaren.

6 kommentarer:

 1. Galet! Tack för att du delade med dig och tur att ingen dog!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja jag såg detta på Sydkusten och de tog tid innan jag fattade vem som var rånaren efter att han tappat hjälmen. Vilken modig kvinna som kom in!!Undrade just om hon blev skadad! Hoppas dom inte släpper rånaren...sånt händer...rån är ju så vanligt på gator och torg.
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag fick titta flera gånger inann jag fattade vem som var vem :-)

   Radera
 3. Modigt, men ack så farligt. Ruskigt!

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget