fredag 20 september 2019

Järnaffären

Varenda dag de senaste tio dagarna har jag tänkt på järnaffären. Varje gång jag kör förbi den, på väg till mataffären, tänker jag "Vad var det nu jag skulle ha i järnaffären? Jag VET att det var något..." Och börjar lista i huvudet: skruvar till bokhyllorna, fläkt, glasburk, blomjord... Nej inget av det, det här är något mer akut. Batterier? Glödlampa?

Varje eftermiddag som jag sätter mig och jobbar och Runa börjar skrika på nedervåningen kommer jag på vad det är: hörselkåpor.

Stressen den här veckan har varit extrem. Minimalt med sömn på grund av tidsbrist. I onsdags höll jag på att bli galen av stress, som låg på den nivån att jag lyckades samla ihop smutstvätt och sätta på maskinen, men undrade när vi skulle hinna hänga ut tvätten för torkning, och ovanpå det kom Jesús hem och var sjuk med något magvirus. Då tog jag mig tid att åka och handla, köpte en massa bröd och smörgåsmat så att den som blir hungrig kan göra sig en smörgås, vi ska inte ens försöka laga mat den här veckan (den mat som lagats har blivit stående, bortglömd, och förstörts). Det var ett bra beslut!

Kom jag ifrån ämnet?

Just det ja, hörselkåpor. Måste köpa hörselkåpor.Skönt att det är helg.

4 kommentarer:

 1. Eller i alla fall öronproppar ... Eller som vi gjorde på sonen när han var liten på en spansk restaurang på Mallorca: proppade in stora gröna servetter i öronen. Underbart foto.

  Ojoj, känns som att Jesús kommer hem med varenda virus han kan hitta!

  Har ni frys? Det är ju annars bra idé att laga t ex en paj och frysa in i portionsbitar. Men jag håller med, macka är definitivt bättre än inget. Såg att Mercadona har någon variant av varma koppen? Det vore kanske också något?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, GÖRA en paj menar du? :-D
   Det finns färdiga pizzor på Mercadona, det går också snabbt! Men snart är vi på banan igen! Tack för tips!

   Det måste ha sett kul ut med de gröna servetterna i öronen!

   Radera
 2. :-D ! Skönt att höra att fler än jag har dåligt minne... Hoppas att du får sova mer snart så du får mer ork och kommer ifatt lite. /Annika F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag stannade uppe en natt för att bli klar med allt, så sömnen ligger ännu mer efter, men jag känner mig inte så stressad längre :-)

   Radera

ny gadget

ny gadget