onsdag 22 augusti 2018

Hemkomst, och på väg igen

Att komma hem till huset i Aracena efter flera veckor i Sverige var ren lycka. Jag skulle visserligen jobba tre dagar till, men detta att vara hemma! Vi gick runt och bara njöt. Jesús hade nöjet att gå och köpa frukost i vår närbutik, och berättade glatt om alla bekanta han pratat med, och okända som hälsat, som man gör här.

På helgen hade vi vänner på besök, sex vuxna och tre barn var vi, och Disa lekte hela tiden. Vilken skillnad mot hennes ensamma tid i Sverige.

Nu har jag semester och vi är på väg i bil mot Pyrinéerna. I natt sov vi på ett motell nära Madrid och nu åker vi genom Don Quijote-land, med torra, gula slätter runt omkring, med de höga Monfragüe-bergen som en blå vägg till vänster, och minns när vi besökte Quijotes knubbiga, vita väderkvarnar, det fantastiska muséet för abstrakt konst i Cuenca, och katedralen i Toledo. Madrid har jag ingen längtan att besöka mer, men de här platserna...  Men det får bli en annan resa.

5 kommentarer:

 1. Härligt med Spaniensemester...undrar var ni är :) Kanske ni åkte förbi Valladolid och Ignacios hemby, Mota del Marques? Ser framemot bilder.
  Kram P ♥♥

  SvaraRadera
 2. Hoppas resan gått bra och att ni får det underbart där uppe! Antar att ni åker igenom Zaragoza men om ni tar en avstickare genom Segovia så får du höra av dig! ��

  SvaraRadera
 3. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas er semester har varit/är bra! Berätta gärna om er resa framöver, det är alltid trevligt och kul att läsa din blogg! Tack :D /Annika F

  SvaraRadera

ny gadget

ny gadget