onsdag 15 augusti 2012

Vitlöksbröd

Tips när fem kompisar är på väg för att äta middag hos en, och förrätten blivit misslyckad, efterrätten blivit bränd, huvudrätten är två omättande fisk- och grönsaksgrillspett till var och en med experiment-sås till eftersom endast en av ingredienserna till den riktiga såsen fanns hemma (lök). Och reservplanen, kyckling- och friterad fiskstället har semesterstängt.
Gör vitlöksbröd. Massor av vitlöksbröd!

Är det en för- eller nackdel vid sådana här tillfällen att dukningen är fin?

3 kommentarer:

  1. Attans... attans... attans... attans... attans... och slutligen... attans... *snyft*
    Det var en gripande historia om hur kolhydrater (indränkta i fett och vitlök) verkligen är världens räddning. Något som jag så länge anat. Tack för du bevisade det hela :)
    ... Angående dukningen - är du orolig att den clashade med vitlöksbröden? :)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. :)
      Handlade snarare om ifall gäster förväntar sig särskilt god mat när dukningen är utöver det vanliga.

      Radera
    2. Äsch! En måltid för ögonen - är det inte så man säger? ;)
      Kramar

      Radera

ny gadget

ny gadget